Κοινοποίηση


Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστήματος φαίνεται το αγροτικό που οδηγούσε ο Κώστας Φραγκούλης να στρίβει και να καταδιώκεται από 2 μοτοσυκλέτες της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ. 500 μέτρα κάτω από το δρόμο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον 16χρονο.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2022 | 16:53

Σοκάρει το βίντεο της καταδίωξης λίγα δευτερόλεπτα πριν τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από περαστικό άνδρα ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα, την ώρα που ο αντιπολιτευόμενος αλβανός ηγέτης είχε τεθεί επικεφαλής αντικυβερνητικής διαδήλωσης με πλήθος υποστηρικτών του κόμματός του στο κέντρο των Τιράνων.

Για ξυλοδαρμούς, απομονώσεις και εργασία μικρών παιδιών μίλησε 17χρονος, περιγράφοντας τις συνθήκες διαβίωσης στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που εξακολουθούν να στέκονται στο πλευρό του λέει ο Θύμιος Μπουγάς, που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας, όπου διαμένει, εξαιτίας του ακραίου bullying που δεχόταν.

Σε εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική, στο τμήμα Αρχαία Κόρινθος- Κιάτο (και στα δύο ρεύματα) και στο τμήμα Μέγαρα – Πάχη (μόνο προς Κόρινθο) προχώρησε η Ολυμπία Οδός, με εντολή της Τροχαίας, εξαιτίας ομάδων Ρομά, που έχουν συγκεντρωθεί κοντά στα Μέγαρα, αλλά και στην περιοχή του Ζευγολατιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι πετούν πέτρες, έχουν ανάψει φωτιές ενώ σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.

Σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστήματος φαίνεται το αγροτικό που οδηγούσε ο Κώστας Φραγκούλης να στρίβει και να καταδιώκεται από 2 μοτοσυκλέτες της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ. 500 μέτρα κάτω από το δρόμο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον 16χρονο.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για τον θάνατο του 11χρονου Βασίλη στις Σέρρες από την έκρηξη σε καυστήρα του σχολείου.

Νέο σκηνικό έντασης επικρατεί αυτή την ώρα επί της οδού Πόντου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και δυνάμεις των ΜΑΤ. Πιο συγκεκριμένα περίπου 100 Ρομά που βρίσκονται κοντά στο κτίριο της διεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, έχουν ανάψει φωτιές επί της οδού Πόντου, έχουν στήσει οδοφράγματα, ενώ επίσης καίνε μεγάλο όγκο πλαστικών.

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ! Πάνω από 43.000 είναι τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 28 Νοεμβρίου έως και 4 Δεκεμβρίου, με τον αριθμό να είναι ελαφρώς μειωμένος από αυτά που καταγράφηκαν το προηγούμενο επταήμερο (21 με 27 Νοεμβρίου).

Μια σοκαριστική εικόνα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί στην πολιτεία Veracruz στο Μεξικό, όταν βρήκαν μία 20χρονη έγκυο γυναίκα άγρια δολοφονημένη, με την κοιλιά της ανοιγμένη και το έμβρυο να λείπει.

Δίωξη για ληστεία κατά συρροή στον συνταγματάρχη, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από εισβολή σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη, όπου απείλησε με ψεύτικη χειροβομβίδα

Με διαβιβαστικό της Αστυνομίας έχει ήδη παραδοθεί στην Εισαγγελία Πατρών το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης δύο ιατρών του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς (Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου) του πρώην ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, επί της οδού Μπιζανίου.

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα της Τετάρτης τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και τις καταιγίδες, που θα δημιουργηθούν λόγω ενός βαρομετρικού χαμηλού από τα δυτικά τμήματα της Ευρώπης.


Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.