Κοινοποίηση


Η 20χρονη από την Ιρλανδία υποστήριξε πως είχε απώλεια μνήμης για κάποιες ώρες, λόγω ουσίας που έριξε άγνωστος στο ποτό της. Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 20χρονη από την Ιρλανδία, στο Φαληράκι της Ρόδου.

Σύμφωνα με της «Δημοκρατική», το νεαρό κορίτσι φέρεται να κατέθεσε πως είχε βγει το βράδυ της Δευτέρας με την παρέα της στο Φαληράκι, για διασκέδαση. Τα ξημερώματα της Τρίτης (27 Ιουνίου) περίπου στη 01.45, έφυγε με άτομο άγνωστο από το σημείο που διασκέδαζε, με κατεύθυνση από την πλατεία Φαληρακίου προς την παραλία.

Η 20χρονη υποστήριξε ότι για περίπου 5 ώρες, μέχρι και τις 06.30 το πρωί της Τρίτης, είχε απώλεια μνήμης, πιθανολογώντας, λόγω και της ζάλης που είχε, πως ο άγνωστος της είχε ρίξει κάποια ουσία στο ποτό της, καθώς είχε καταναλώσει ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ που δε δικαιολογούσε την κατάσταση στην οποία περιήλθε.

Το κορίτσι ξύπνησε το πρωί της Τρίτης σε παραλία στο Φαληράκι και τότε ξεκίνησε να επανέρχεται η μνήμη της. Εκεί διαπίστωσε πως δεν είχε το εσώρουχό της, το κινητό της, ούτε όμως και τη ροζ τσάντα που κρατούσε, ενώ είχε χτυπήματα στη μύτη και σημάδια κακοποiησης στον πρωκτό.

Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Σχηματίστηκε δικογραφία, παρουσία ψυχολόγου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.