Κοινοποίηση


Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 26χρονου Βρετανού τουρίστα Σκοτ Άαρον Σέντον ο οποίος κεραυνοβολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5) ενώ έκανε paddleboarding στη Ρόδο.

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Τον περιγράφουν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ως έναν «υπέροχο τύπο» που ήταν «πολύ δημοφιλής».

Λάτρευε το εξοχικό της οικογένειάς του στη Ρόδο

Ο 26χρονος ήταν δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά. Ήταν επίσης, τακτικός επισκέπτης καθώς λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι στη Ρόδο. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.

Ένας φίλος της οικογένειάς του δήλωσε στη Daily Mail για τον πατέρα του 26χρονου Σκοτ, τον Στηβ: «Μίλησα με τον πατέρα του και μου είπε ότι ο Σκοτ έπαθε ηλεκτροπληξία. Είπε ότι είναι συντετριμμένος αλλά δεν μπορούσε να πει περισσότερα».

Πρόσθεσε: «Η αδελφή του πέταξε εκεί χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Σκοτ ήταν υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πήγαινε στην Ελλάδα με την οικογένειά του και μιλούσε ελληνικά. Του άρεσε πολύ εκεί».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.