Κοινοποίηση


Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι, με θύμα τον 18 χρόνο φίλο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Στο φως έρχονται και νέες λεπτομέρειες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:10 τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος, που έχασε τη ζωή του σε αυτό, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Νωρίτερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 20χρονου, που κατά πληροφορίες ήταν φίλος του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:10 τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, το αυτοκίνητο του 20χρονου και του άτυχου 18χρονου κινούνταν μαζί.

Μάλιστα, μόλις ο νεαρός αντελήφθη το τροχαίο σταμάτησε αμέσως το όχημά του.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τους λόγους της σύλληψης του νεαρού.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ήταν λίγο μετά τις 04:10 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι, όταν ένα όχημα που κινούνταν στο δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο, πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ο οδηγός, περίπου 18 ετών, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι είχε καταλήξει.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με τρία οχήματα και 8 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.