Κοινοποίηση


Τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα τα κόλλησε στην πατρίδα μας για λογιαριασμό της ΑΕΛ η οποία τον έφερε το καλοκαίρι του 2010 στην Ελλάδα.

Μια τεράστια μεταγραφή, η οποία μπορεί να μην απέδωσε τ’ αναμενόμενα καθώς ο Γκέρεμι Νιτζάπ έφυγε μετά από 6 μήνες, αλλά στα 32 του χρόνια είχε προλάβει να αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ρεάλ, Τσέλσι, Νιούκαστλ Μίντλεσμπρο και φυσικά με τις εθνικές ομάδες του Καμερούν (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ).

6906050

Το «δηλητηριώδες βέλος» όπως ήταν το παρατσούκλι του που τον ακολουθούσε από τα νιάτα του, το 2012 παντρεύτηκε τη Τουκάμ Φοτσό, κόρη του δισεκατομμυριούχου Βίκτορ Φότσο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το 2020.

Εκείνος ο γάμος ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς στο Καμερούν καθώς ο Γκέρεμι είναι πραγματικός θρύλος για το ποδόσφαιρο της χώρας (δεύτερος σε συμμετοχές μαζί με τον Σαμουέλ Ετό) και η Φότσο γόνος μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας, με το ζευγάρι να είναι μαζί πολλά χρόνια και το 2008 να έρχονται στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους.

3449105

Μόνο που όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον πλέον οδυνηρό τρόπο στο συγκεκριμένο γάμο ήταν όλα ψέμματα!

Το πρώτο σοκ ήρθε απ’ αυτή καθ’ αυτήν την είδηση ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Γρήγορα όμως αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι λόγοι για τους οποίους ζητά να χωρίσει από τη σύζυγο του όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Geremi1

«Μπορεί τις πρώτες ημέρες του γάμου μας η σύζυγος μου να ήταν γεμάτη καλοσύνη και αγάπη, ωστόσο από την πρώτη στιγμή μου έλεγε ψέμματα για τα πάντα με αποκορύφωμα το ότι μου παρουσίασε τα δίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στις 5 Ιουνίου 2008 ως δικά μου…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αίτηση του ο Γκέρεμι και συνεχίζει:

«Μετά από δική μου επιμονή διενεργήσαμε τεστ dna το οποίο επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά ήταν του πρώην συντρόφου της συζύγου μου με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει νωρίτερα μια κόρη και προφανώς συνέχισε να διατηρεί σχέση! Παρόλα αυτά κι ενώ μεγάλωσα τα παιδιά σαν πραγματικός πατέρας με έπεισε να τους επιτρέπω να βλέπουν τακτικά τον νόμιμο και βιολογικό τους πατέρα».

Geremi4

Κι αν αυτό από μόνο του αρκεί για να σοκαριστεί ο οποιοσδήποτε η συνέχεια είναι ακόμη πιο… σκληρή.

Ο δεύτερος λόγος που επικαλείται ο παλαίμαχος άσος έχει να κάνει με το γεγονός ότι «η Τουκάμ μετατράπηκε σε μια αυτάρεσκη και εριστική σύζυγο καθώς δεν μου επέτρεπε να κοιμόμαστε μαζί κλειδώνοντας την κρεβατοκάμαρα για να μην έχουμε την παραμικρή σeξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοιμηθώ σε άλλα δωμάτια του σπιτιού! Μάλιστα αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλο σπίτι όταν η κόρη της με απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία εάν εμφανιστώ ξανά εκεί, χρησιμοποιώντας υβριστικές και υποτιμητικές αναφορές για το πρόσωπο μου».

Geremi3

Υπάρχει και ένας τρίτος λόγος καθώς ο Γκέρεμι κατηγορεί τη σύζυγο του ότι δεν σταμάτησε ποτέ να τον ταπεινώνει, να τον περιφρονεί και να τον προσβάλλει με εξευτελιστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς φτάνοντας στο σημείο να τον αποκαλέσει δημοσίως: «απατεώνα της κατώτερης τάξης».

Όλα τα παραπάνω έχουν αφήσει άφωνη την κοινωνία του Καμερούν με το ζευγάρι να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Κι αν η κουτσομπολίστικη πλευρά έχει το δικό της ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σ’ όλο το Καμερούν πολλές φωνές που ακούγονται για το ζήτημα της ψευδώς αποδιδόμενης πατρότητας και ήδη έχει ξεκινήσει δημόσιος διάλογος για το πως μπορεί να επιλυθεί.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F259827%2Fpasignwstos-prwin-podosfairistis-zita-diazygio-giati-ta-paidia-den-einai-dika-toy

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.