Κοινοποίηση


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες.

Την ώρα που οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία συνεχίζουην να έρχονται στο φως για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών.
Έγγραφο ντοκουμέντο περιλαμβάνει νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της μικρής Μαλένας, του παιδιού που πέθανε πρώτο.

Είχε εκδορές στη μύτη και άδειο στομάχι

Το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αφορά την ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Μαλένας, και αναφέρει ότι το παιδί είχε δύο εκδρορές στη μύτη και ότι το στομαχάκι του ήταν άδειο. Το τελευταίο, έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα, η οποία είπε ότι το παιδί πριν λίγες ώρες πριν «φύγει» είχε φάει σουβλάκι.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιατροδικαστική εξέταση, ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιακή ανακοπή, ενώ ως τελική ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρεται ότι ο θάνατος επήλθε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

«Όλα τα σενάρια ανοιχτά»

«Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μικροεκδορές είναι πολύ συχνές που μπορούν να γίνουν με τα νύχια. Οποιοσδήποτε πλησίασε με τα χέρια του τη ρινική κοιλότητα του παιδιού, μπορεί να ήταν και το ίδιο το παιδί, θα μπορούσε να προκαλέσει αυτές τις μικροεκδορές», ανέφερε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

«Μετά την πρώτη διερεύνηση, οι θεράποντες ιατροί είχαν δίκιο. Δεν βρήκαν ηπατική ανεπάρκεια και σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, είχαν δίκιο, δεν υπάρχει ιατρική αμέλεια. Εάν έχουμε κάποια αποτελέσματα από την τρίτη διερεύνηση για το τρίτο παιδί, θα ξαναπάμε πίσω (και για τα άλλα παιδιά)», επεσήμανε ο ιατροδικαστής.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.