Κοινοποίηση


Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες σε ολόκληρη την χώρα για τον έναν χρόνο από την μαύρη ημέρα της τραγωδίας που συνέβη στα Τέμπη.

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Πρότυπου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» σε μια δράση ευαισθητοποίησης για την τραγωδία των Τεμπών σχημάτισαν με τις τσάντες τους το μήνυμα «Πάρε (ότ)αν φτάσεις».

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, μετά από πρόταση του 15μελούς συμβουλίου μαθητών και έγκριση του Συλλόγου Διδασκόντων, σχημάτισαν σήμερα το μεσημέρι στην αυλή του σχολείου την φράση καταθέτοντας έτσι την οδύνη τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Στην Λάρισα, μνημείο για τα 57 θύματα στα Τέμπη, αποκαλύφθηκε στην πλατεία του ΟΣΕ όπου κατέληξε η πορεία για τον ένα χρόνο από την σιδηροδρομική τραγωδία. «Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο μνημείο. Ταυτόχρονα με τα αποκαλυπτήρια του μνημείο, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή όπου τραγουδούσαν «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον».

@onlarissa.gr


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.