Κοινοποίηση


Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ζήτησε συγγνώμη από τον Κάλβιν Φίλιπς επειδή είπε ότι ο μέσος ήταν υπέρβαρος όταν επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Γκουαρδιόλα είχε πει στους δημοσιογράφους ότι ο Φίλιπς δεν ήταν στη σωστή κατάσταση για να κάνει προπονήσεις μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, όπου χρησιμοποιήθηκε μόνο για 40 λεπτά στην πορεία της Αγγλίας.

Ο Φίλιπς πέρασε δύσκολη περίοδο στη Σίτι μετά τη μεταγραφή του τη Λιντς το 2022, έχοντας ξεκινήσει μόλις έξι φορές ως βασικός σε 18 μήνες και ο 28χρονος εντάχθηκε στη Γουέστ Χαμ ως δανεικός τον περασμένο μήνα.

Αφού έκανε τη μετάβαση στη Γουέστ Χαμ, ο μέσος είπε ότι η αυτοπεποίθησή του είχε δεχθεί «μεγάλο χτύπημα» από τα σχόλια του Γκουαρντιόλα.

«Ναι, λυπάμαι», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

«Του ζητάω συγγνώμη. Του μίλησα και πριν. Ποτέ μα ποτέ δεν μιλάω στην ομάδα πριν πω κάτι εδώ, ή στον παίκτη σε αυτή την περίπτωση».



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F258061%2Fo-gkoyarntiola-ton-eixe-apokalesei-xontro-kai-twra-zitise-sygnwmi

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.