Κοινοποίηση


Μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός θα ξεχωρίζει πάντα το 2024 ως την πιο δυνατή χρονιά της ιστορίας του και ο λόγος είναι η κατάκτηση του Europa Conference League αλλά και του Youth League που είχε προηγηθεί, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να γράφει ιστορία.

Πρόκειται τον προπονητή της ομάδας Νέων των Ερυθρόλευκων, η οποία στις 22 Απριλίου συνέτριψε με 3-0 τη Μίλαν στον τελικό της Ελβετίας κατακτώντας το Youth League, το Champions League των Νέων. Ήταν μια επιτυχία που άπαντες στον σύλλογο χάρηκαν και πανηγύρισαν όπως έπρεπε αλλά για τον Συλαϊδόπουλο είχε και συνέχεια.

Θέλοντας να τον επιβραβεύσει για τη δουλειά του στην ομάδα Νέων, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε ότι ο Έλληνας προπονητής θα είναι και στο τιμ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ως ένας εκ των βοηθών του. Έτσι, ο Συλαϊδόπουλος πανηγύρισε και δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αυτό του Europa Conference League.

Μέσα σε 37 μέρες, από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 29 Μαΐου, ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε την κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τίτλων και αυτό είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος στο παρελθόν.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F266444%2Folympiakos-o-anthrwpos-poy-panigyrise-dyo-eyrwpaika-tropaia-mesa-se-37-meres

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.