Κοινοποίηση


Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όταν ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στη χθεσινή χειροδικία εις βάρος της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Αγγελικής Δεληκάρη, από γυναίκα μέσα στον ναό του Πουλίδειου Γηροκομείου Καβάλας, επειδή υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε πως οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες. Να θυμίσουμε δε πως η γυναίκα που χειροδίκησε εις βάρος της βουλευτού ήταν στέλεχος και πολιτεύτρια του κόμματος Νίκη. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των συναδέλφων του κ. Παπαδόπουλου, που τον ανάγκασαν να ανακαλέσει, έστω και εν μέρει.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε αρχικά: «Το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε (σ.σ. για τα ομόφυλα ζευγάρια), η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές – δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών, γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα. Έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά. Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία, θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία, πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε! Θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Όταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασαν έντονα και του ζήτησαν να καταδικάσει τη χειροδικία κατά της κυρίας Δεληκάρη, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Βεβαίως την καταδικάζουμε τη βία, αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;». Ωστόσο, συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, λέγοντας πως αυτά που κάνει η κυβέρνηση είναι τρελά και πως «η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά, γιατί έβαλε την προβιά του πατριώτη». «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες, που σας χλευάζουν, και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;», κατέληξε ο βουλευτής της Νίκης.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σούκουλη, άρχισε να φωνάζει: «Είναι ντροπή! Ν’ ανακαλέσει τώρα». Ο κ. Παπαδόπουλος της απάντησε: «Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι, κυρία μου! Ηρεμήστε, κυρία μου! Ακούω τι λέω. Εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε! Ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του Θεού».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.