Κοινοποίηση


Προπονήσεις με τον Χακίμ Ολάζουον ξεκίνησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο πρωταθλητής του NBA έχει κοινή καταγωγή, από την Νιγηρία, με τον παλαίμαχο σέντερ ο οποίος μεγαλούργησε πριν από δεκαετίες στις ΗΠΑ και του ζήτησε να τον… διδάξει κάποια από τα μυστικά του.

Ο Χακίμ ήταν κορυφαίος στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι στα χρόνια που έπαιζε στο NBA. Το 1994 και το 1995 κέρδισε πρωτάθλημα NBA με τους Ρόκετς και το 1996 το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με τις ΗΠΑ.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με τον Γιάννη να φοράει φανελάκι του κολεγίου του Χιούστον – στο οποίο είχε φοιτήσει ο Ολάζουον.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν ο Αντετοκούνμπο πληρώνει 50.000 δολάρια την εβδομάδα στον Ολάζουον για να τον διδάξει.

Όπως κατήγγειλε ο Γκίλμπερτ Αρίνας ο Χακίμ ζητά αυτό το ποσό από τους νέους παίκτες για να κάνουν προπόνηση μαζί του. Ο Αρίνας μάλιστα είχε πει: «Καταρχάς, ποιος θέλει να μάθει μία κίνηση από έναν παίκτη που το έκανε την δεκαετία του 90′; Δεν ήταν καλός μετά την δεκαετία του 90′. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρει τις κινήσεις που έγιναν μετά το 2000. Σε ποιον θα κάνεις αυτές τις κινήσεις; Στον Γουεμπανιαμά; Κανείς δεν θέλει να μάθει το skyhook του Ολάζουον. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Χρεώνεις αυτούς τους νεαρούς παίκτες με 50.000 δολάρια την εβδομάδα. Όταν ήρθες στο NBA, το 1984, δεν έβγαζε 50.000 δολάρια ανά αγώνα. Προσπαθείς να βγάλεις τα λεφτά που έχασες».



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F247550%2Fxekinise-proponiseis-me-ton-olazoyon-o-giannis-antetokoynmpo-ton-plirwnei-50000-tin-evdomada

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.