Κοινοποίηση


Την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου πέρασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να λάβουν μέρος σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. 

Μετά και τη σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΑΕΚ και τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει (στις 12:00) σε κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της UEFA.

Σημειώνεται ότι η σύσκεψη πραγματοποιείται στη σκιά της δολοφονίας του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή από φανατικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ενώ αναμένεται να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τον κ. Τσέφεριν υποδέχθηκε στην είσοδο του Μαξίμου ο υπουργος Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F245416%2Fmitsotakis-syskepsi-me-proedro-uefa-marinaki-alafoyzo-melissanidi-kai-ekproswpo-savvidi

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.