Κοινοποίηση


Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρός.

Στο επίκεντρο των ερευνών έχουν μπει, τώρα, δύο θάνατοι κτηνοτρόφων από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι δύο δολοφονίες έκρυβαν μια άγνωστη αλήθεια. Σκηνοθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο από τους δράστες, για να παραπέμπουν σε πνιγμό στον ποταμό Εύηνο. Κοινή συνισταμένη στα δύο εγκλήματα ήταν το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού. Όπως αποκαλύφθηκε, τα θύματα βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή και πλήρωσαν με τη ζωή τους, όπως αποδείχθηκε, το γεγονός πως είδαν με τα μάτια τους, πράγματα που κάποιοι ήθελαν να κρύψουν.

Θανάσης Κατερινόπουλος και Γιώργος Τσούκαλης για ιστορίες χαμένων θησαυρών

Μιλώντας για τις συγκεκριμένες δολοφονίες, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Live News», χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος να δολοφονήθηκε τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του, με φόντο το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού στην περιοχή.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι βεβαίως συμμετέχει ο κρεοπώλης. Δεν είναι μόνο αυτός είναι κι άλλοι. Εκτιμώ ότι υπάρχει ένα κύκλωμα πίσω που δραστηριοποιείται στην αρχαιοκαπηλία, στη χρυσοθηρία και κυρίως στην τοκογλυφία.

Κάτι στράβωσε στο παρελθόν, κάποιους λογαριασμούς άλλοι τους είχαν μεταξύ τους. Ίσως εκεί να οφείλονται και τα περιβόητα χρωστούμενα χιλιάρικα και προφανώς τον μετέφερε ο άνθρωπος κάπου και εκεί προφανώς τον περίμεναν κάποιοι άλλοι και ίσως και ο ίδιος φοβάται για την ίδια του τη ζωή και δεν μιλάει αυτή τη στιγμή».

«Σε μία έρευνα πρέπει να “μπαίνουν” στο κάδρο των ερευνών οι πάντες. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι ένοχοι, ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να δώσει τέτοια στοιχεία που για αυτόν να είναι ασήμαντα, αλλά για τις ανακριτικές αρχές να είναι πάρα πολύ σημαντικά. Βεβαίως, υπάρχουν και άτομα που έχουν ένα ποινικό παρελθόν, δεν σημαίνει ότι συμμετέχουν στη δολοφονία αυτού του ανθρώπου, αλλά πάντα υπάρχει το αλλά. Με κεφαλαία γράμματα», τονίζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη βρέθηκε στην ίδια περιοχή, κάποια στιγμή τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ενώ από την πρώτη στιγμή ο κρεοπώλης ανέφερε πως δεν μπορεί να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε.

Η δολοφονία του Βασίλη Δημαρά

Το Νοέμβριο του 2016 εντοπίζεται νεκρός στον Εύηνο ποταμό, ο 33χρονος Βασίλης Δημαράς. Ο θάνατος του νεαρού κτηνοτρόφου αποδίδεται σε πνιγμό. Όμως οι έρευνες ξεσκεπάζουν τη δολοφονία του. Η μητέρα του θύματος μίλησε στο «Live News» και περιέγραψε όσα είχαν συμβεί.

«Ο Βασίλης τότε είχε φτιάξει μόνος του ένα αυτοσχέδιο πράγμα, που έμοιαζε με αυτό που ψάχνουν χρυσό. Και του λέγαμε “Βασίλη, τι το θες αυτό;”, έλεγε “έτσι, άμα χάνουμε τίποτα, να το βρίσκουμε”, γιατί είχε μαγνήτη από κάτω. Ήταν λίγες μέρες πριν γίνει το κακό. Μήπως κάτι είχαν δει και τον έφαγαν τον Βασίλη; Μήπως του ζητούσαν χρήματα για να τον ξεφορτωθούν; Εικασίες κάνουμε, δεν ξέρουμε σίγουρα», είπε η μητέρα του θύματος στο «Live News».

Παράλληλα, η μητέρα του βρήκε δύο ιδιόχειρα σημειώματα του παιδιού της, που ενισχύουν την άποψή της για εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος κτηνοτρόφος, που ήταν κωφός, έψαχνε και ο ίδιος για χαμένο θησαυρό στην περιοχή. Τη μοιραία νύχτα, παρασύρθηκε από κάποιους στον θάνατο. «Ένα άλλο χαρτάκι έγραφε: “Εγκλήματα στο ποτάμι“. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις και το αποδώσαμε μήπως είναι έγκλημα, δεν ξέρω. Γιατί να γράψει “εγκλήματα ποτάμι;”. Και μετά από λίγες μέρες τον βρήκαμε εκεί στο ποτάμι, είχε δει κάτι άλλο; Δεν ξέρω, πάντως κάτι σοβαρό πρέπει να είχε δει και τον φάγανε».

H οικογένεια του Βασίλη Δημαρά είναι πεπεισμένη πως κάποιοι παρέσυραν τον 33χρονο σε ραντεβού θανάτου και έστησαν σκηνικό πνιγμού για να κρύψουν τα ίχνη τους. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα σημάδια στο σώμα και στο κεφάλι δείχνουν πως ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε από λαβή όπλου πισώπλατα, έπεσε ημιαναίσθητος στο έδαφος και τον πέταξαν στο ποτάμι όπου ξεψύχησε. «Το χτύπημα πίσω από το αυτί, φαίνεται ότι είναι χτύπημα εν ζωή. Εδώ στην περιοχή μας είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που ψάχνουν για χρυσό και για λίρες και για αρχαία», λέει ο γιατρός του θύματος στην εκπομπή.

«Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε»

Πριν τον θάνατο του Βασίλη Δημαρά, βρέθηκε νεκρός σε χείμαρρο που καταλήγει στον Εύηνο ο 57χρονος Κώστας Ζαχαρής. Ο αδελφός του είχε αναφέρει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι το θύμα βοσκούσε πρόβατα και άθελά του, έγινε μάρτυρας παράνομων συναντήσεων κοντά στην εκκλησία του Αϊ – Γιώργη. «Αυτούς τους ανθρώπους, που κάνουν αυτές τις δουλειές τις βρώμικες, τους ενοχλεί. Ούτε μια στο εκατομμύριο να πήγε μόνος του στο ποτάμι να πνιγεί» είχε αναφέρει τότε.

Τα δύο θύματα μαρτύρησαν στην Αιτωλοακαρνανία, με τις έρευνες αρχικά να παίρνουν λάθος κατεύθυνση, κάτι που ευελπιστούσαν οι δράστες και που συσκότισε την αλήθεια και μαζί την αιτία πίσω από τα εγκλήματα.

Τώρα, όλο και περισσότεροι φοβούνται ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση των δραματικών γεγονότων των 2 κτηνοτρόφων και της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.