Κοινοποίηση


Μία μεγάλη μάχη δίνει από χθες το βράδυ η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα. Μετά την κατάρρευσή της επί σκηνής στο Ηρώδειο, με την οποία «πάγωσε» το πανελλήνιο, νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Η κατάσταση της είναι πολύ σοβαρή, ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη και πρέπει να συμπληρωθεί τουλάχιστον το πρώτο 24ώρο για να υπάρχει καλύτερη εικόνα της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, όμως πρέπει να παρέλθουν οι πρώτες ημέρες, οι οποίες ως γνωστόν είναι πολύ κρίσιμες στα εγκεφαλικά επεισόδια.

Σύντομα αναμένεται να βγει και δεύτερη ιατρική ανακοίνωση. Το πρώτο ανακοινωθέν που βγήκε τα ξημερώματα ανέφερε τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.