Κοινοποίηση


Σήμερα (14/8), συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τη Λιζέτα Νικολάου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (11/8) σε ηλικία 71 ετών.

Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός της, Αλέξανδρος Λιάνης τον οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό Γιώργο Λιάνη. Κανένας από τους πολύ δικούς της ανθρώπους δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Λιζέτα Νικολάου έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα από τη ζωή και μάλιστα μετά από πτώση από σκάλες.

Το χτύπημα της μοίρας

Η τραγουδίστρια ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά από την περασμένη Παρασκευή (11/8) όταν θέλοντας να επισκεφθεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάστασή της κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή από την πρώτη στιγμή από τους θεράποντες γιατρούς της και όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο πιο πολύ επιβαρυνόταν η υγεία της. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ένα 24ωρο μετά να υποκύψει η Λιζέτα Νικολάου στο σοβαρό της τραύμα και τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στο άκουσμα του θανάτoυ της ο καλλιτεχνικό κόσμος συγκλονίστηκε και μερικοί από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό της.

Σήμερα, η Λιζέτα Νικολάου πήρε το πιο δυνατό χειροκρότημα από όλους όσοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να της πουν το τελευταίο «αντίο»…


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.