Κοινοποίηση


Μια περίεργη υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό το πρωί της Πέμπτης 13/6, στα Κύθηρα, της σορού μιας γυναίκας. Η σορός βρέθηκε από διερχόμενο στον δρόμο προς Κακόπρινο, που ξεκινά απέναντι από τον χώρο στάθμευσης.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα που ήταν περίπου 60 ετών και αρκετά γνωστή στο νησί, καθώς είχε με τον σύζυγό της κατάστημα με σουβενίρ. Βρέθηκε γυμνή και σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας βρίσκονταν δίπλα της.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πιεσμένη τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων, που δεν σχετίζονται όμως με τον σύζυγό της.

Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως σημειώθηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η υπόθεση είναι περίεργη, γιατί η γυναίκα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να λέει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Τα παιδιά της ανέφεραν ότι την έβλεπαν καλά το τελευταίο διάστημα, πως δεν είχε κόντρα με κάποιον και δεν μπορούν να φανταστούν κάποιον που να ήθελε να της κάνει κακό.

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Έχει δει και κάποιες εικόνες ο ιατροδικαστής. Βέβαια, σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού. Όμως προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Βέβαια, για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, άλλωστε και το οικείο περιβάλλον της δεν μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο», τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά δεν θα αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής», διευκρίνισε στη συνέχεια.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.