Κοινοποίηση


Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, που κάνουν διακοπές στην Κρήτη, φαίνεται πως έχουν βρει το κόλπο για να μην πληρώνουν τον λογαριασμό σε ταβέρνες: αφού φάνε, διαμαρτύρονται και φεύγουν.

Όμως, το γεγονός ότι οι δυο Βρετανοί τουρίστες το έχουν κάνει σε τουλάχιστον τρεις επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή τους έβαλε στο «στόχαστρο» και ο εργαζόμενος σε μία από τις ταβέρνες ανάρτησε φωτογραφία τους στο Facebook, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι Βρετανοί τουρίστες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, αφού απολαύσουν όσα τους σερβίρουν, διαμαρτύρονται εντόνως για την ποιότητα του γεύματος και των υπηρεσιών και αρνούνται να πληρώσουν. Αυτό φέρεται να έχει συμβεί σε τουλάχιστον τρεις ταβέρνες στο Κουτουλουφάρι.

«Προσοχή σε αυτό το ζευγάρι. Αφού τελειώσουν το γεύμα τους, αρνούνται να πληρώσουν. Είμαστε το τρίτο εστιατόριο μέχρι τώρα που έχουν εφαρμόσει αυτή την τακτική», έγραψε σε ομάδα στο Facebook ο υπάλληλος της τρίτης ταβέρνας στην οποία εφάρμοσαν το «κόλπο» οι δύο Βρετανοί τουρίστες και δημοσίευσε φωτογραφία τους.

Κάτω από την ανάρτησή του υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια, πολλά από Βρετανούς που επισημαίνουν ότι τους ντροπιάζουν τέτοιες συμπεριφορές. «Τέτοιοι άνθρωποι βγάζουν το κακό όνομα στους Άγγλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια.

«Πρώτη φορά, όσα χρόνια ζω εδώ, ακούω να το κάνουν αυτό Βρετανοί. Έχει ξανασυμβεί, αλλά ήταν Ρώσοι ή Ισραηλινοί», δήλωσε στην Daily Mail o Μαρκ Φλιν, που ζει στην Κρήτη τα τελευταία 16 χρόνια. «Προφανώς άρχισαν να παραπονιούνται σε κάθε μέρος για το σέρβις και το γεύμα, παρότι είχαν φάει και πιει τα πάντα. Για τα εστιατόρια πάντα πιο εύκολο να αφήνουν τέτοιους ανθρώπους να φύγουν και να το ξεχάσουν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι το παρατράβηξαν και δοκίμασαν επανειλημμένα το ίδιο κόλπο σε τουλάχιστον τρία μέρη», συμπλήρωσε.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.