Κοινοποίηση


Στην αποκάλυψη πως παρακολουθούν το τηλέφωνό της προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία τόνισε πως ρώτησε δικηγόρους αν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Η κα. Μαρία Καρυστιανού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion Fm και μεταξύ άλλων έκανε και μια καταγγελία, αφού υποστήριξε πως «Και το δικό μου κινητό παρακολουθείται».

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρυστιανού απάντησε σε ερώτηση για την καταγγελία που έκανε προ ημερών ο τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών Βασίλης Κοκοτσάκης, ο οποίος είχε αναφέρει την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με κακόβουλο λογισμικό.

«Και το δικό μου κινητό παρακολουθείται. Δεν μπορώ να στείλω ένα email… Χάνονται τα email μου …Μου έρχονται email χωρίς περιεχόμενο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται. Όταν ρώτησα δικηγόρους αν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μου απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί ένας νόμος βάση του οποίου μπορούν να μου απαντήσουν αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου αλλά όχι από ποιόν και γιατί… Όχι δεν είμαστε σοβαροί!», τόνισε η πρόεδρος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών.

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω δεχθεί την απρεπή προσπάθεια αποδόμησης του ιερού αγώνα και του έργου μου. Το κρατικό έγκλημα είναι αδιανόητο να παραμένει ατιμώρητο όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε αφορά ένα θάνατο , είτε αφορά 57 , είτε 120… Ούτε ένας άνθρωπος δεν πρέπει να χάνεται από κρατικά λάθη. Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό. Είμαι μια απλή Ελληνίδα μάνα που έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να αφήσει την τύχη των παιδιών της σε εντελώς ανίκανους ανθρώπους», τόνισε μεταξύ άλλων.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.