Κοινοποίηση


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης σχολίασε τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό και σημείωσε ότι ο εκτελεστής θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα έμπειρος, με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε στο Live News και σημείωσε πως «ο δολοφόνος είναι πολύ έμπειρος, ξέρει πολύ καλά να κρατάει το πιστόλι. Κι αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνουν το τζάμι από το παράθυρο (του αυτοκινήτου του θύματος ) που με σταθερό χέρι ρίχνει όλες τις βολές στο ίδιο σημείο».

«Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά να σκοτώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «το ζήτημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος (ο εκτελεστής) πάει μόνος του. Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε σίγουρα ομάδα υποστήριξης. Είχε σίγουρα ανθρώπους σε κάποια καίρια σημεία του έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Επίσης, μετέφερε πληροφορίες που ανέφεραν πως κάμερες εντόπισαν τον εκτελεστή την προηγούμενη μέρα έξω από το σημείο της δολοφονίας, να περνάει με τη μηχανή και να ελέγχει το μέρος.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.