Κοινοποίηση


Ο Κωνσταντέλιας έχει κάνει την Ελλάδα να παραμιλά με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, κατάγεται από τον Βόλο. Περιοχή που έχει «χτυπηθεί» από την κακοκαιρία Daniel, με σοβαρές συνέπειες για μεγάλο αριθμό κατοίκων. Ο νεαρός άσος και η οικογένειά του, δεν μένουν άπραγοι σε αυτή τη στιγμή ανάγκης.

Η αδερφή του «Ντέλια», Κωνσταντίνα, μέσω social media γνωστοποίησε πως όποιος απ’ την περιοχή του Βόλου έχει ανάγκη από απαραίτητα αγαθά ή ακόμη και από φιλοξενία, να επικοινωνήσει μαζί της! Παράλληλα ζήτησε κουράγιο απ’ όλους.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση της οικογένειας του άσου του ΠΑΟΚ και του ίδιου προσωπικά, να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους που το έχουν ανάγκη. Η ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Βόλος! Όποιος χρειάζεται νερό, φαγητό, φόρτιση για κινητό, φιλοξενία, το οτιδήποτε, να μου στείλει μήνυμα!!!! Κουράγιο σε όλους!!!!».




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.