Κοινοποίηση


Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Atena».

Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης, «άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική, με τα φαινόμενα να εμφανίζονται αρχικά στα δυτικά και να επεκτείνονται σε όλη την περιφέρεια.

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε το κέντρο της Αθήνας, όπως φαίνεται στο ακόλουθο βίντεο.

Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως στο Γαλάτσι στους Αμπελόκηπους, στον Κεραμεικό, στο Κολωνάκι και την Κυψέλη.

Πάνω από 70 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της έντονης βροχής

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική μέχρι τις 19.30 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος είχε δεχτεί 47 κλήσεις για την Αττική κυρίως από περιοχές του δήμου Αθηναίων (Πατήσια- Κυψέλη), αλλά και από Ψυχικό και Γαλάτσι.

Από αυτές οι 34 κλήσεις είναι για αντλήσεις υδάτων, οι 7 για κοπές δέντρων, οι 5 για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες και μία για αφαίρεση αντικειμένου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στις περισσότερες αντλήσεις υδάτων οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να ενεργήσουν λόγω χαμηλής στάθμης του νερού.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.