Κοινοποίηση


Καλεσμένη στην εκπομπή Τώρα μαζί βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία παραδέχτηκε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία της με τον Απόστολο Λύτρα.

Η ίδια μίλησε για την υπόθεση του γνωστού δικηγόρου ο οποίος την είχε εκπροσωπήσει στην επίσης σoκαριστική υπόθεση της επίθεσης εις βάρος της με βιτριόλι.

«Αναγκαστικά λόγω συνθηκών και όσων έχουν γίνει είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Θα τα λύσω αυτά τα θέματα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται στην κοινωνία και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιες είναι και οι λύσεις» επεσήμανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία συνέχισε λέγοντας:

«Έχω μιλήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μιλήσαμε και εχθές. Πολύ φειδωλά βέβαια, δεν έχουμε αναλύσει κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της και η Σοφία και το οποιοδήποτε θύμα. Μετά από κάτι τόσο σoκαριστικό και επίπονο, να δώσεις λίγο κουράγιο και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις είτε με τη στάση σου, είτε με τον λόγο σου για να μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματα».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραδέχτηκε στη συνέχεια: «Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ήταν σoκαριστικό, πάρα πολύ δύσκολο. Το έκανες εικόνα το τι συνέβη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, με τον έναν να καταλήγει στο νοσοκομείο… Το να το περιγράφει το θέμα ήταν ανατριχιαστικό».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.