Κοινοποίηση


Η βουτιά θαvάτου της γυναίκας «πάγωσε» τους αυτόπτες μάρτυρες στη Θεσσαλονίκη, που ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ο θάvατος της νεαρής όμως, ήταν ακαριαίος.

Η βουτιά θαvάτου της νεαρής γυναίκας σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν, το θύμα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με ορισμένους από τους αυτόπτες μάρτυρες, να ειδοποιούν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για ασθενοφόρο. Η άτυχη γυναίκα όμως, ήταν ήδη vεκρή.

Ερευνάται από τις Αρχές το ενδεχόμενο της αυτoκτοvίας, με τους αστυνομικούς να παίρνουν σειρά καταθέσεων από στενά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της γυναίκας.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας που έκλεισαν τη δίοδο προς τον τόπο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με κορδέλα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη γυναίκα.

Η γυναίκα έπεσε στο κενό υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην οδό Πλάτωνος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.