Κοινοποίηση


Σε φυλάκιση ενός έτους αλλά με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα. Ακόμη, τού επεβλήθη και χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου συντροφιάς χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από 18χρονο αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος καθόταν με την παρέα του σε καφετέρια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, «Το γατάκι το πήρε μία κοπέλα και το σώσαμε», ανέφερε, καταθέτοντας ως μάρτυρας στο δικαστήριο και απαντώντας σε ερώτηση για την τύχη του ζώου.
Κατά την απολογία του, ο άνδρας –με καταγωγή από τη Γεωργία– παραδέχθηκε την πράξη του για την οποία ζήτησε συγγνώμη, ενώ, επικαλέστηκε μέθη λόγω προηγούμενης κατανάλωσης αλκοόλ. «Έκανα χαζομάρα, αγαπάω και φροντίζω τα ζώα», ανέφερε.

«Εκπλήσσομαι με τη φαντασία κάθε ανθρώπου» σχολίασε ο εισαγγελέας, που έκανε λόγο για περιστατικό βάναυσης κακομεταχείρισης ζώου και γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε την ενοχή του.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.