Κοινοποίηση


Σάλος έχει προκληθεί με την απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, να πληρωθεί ιδιώτης 37.200 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, προκειμένου να κλείνει τα παράθυρα, τα κλιματιστικά και τα φώτα στο κτήριο της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιβάλλει ουσιαστικά να ορισθεί κάποιος που θα πρέπει να κλείνει τα φώτα, τους υπολογιστές, τα κλιματιστικά, τα παράθυρα όταν δεν υπάρχουν εργαζόμενοι εντός των κτηρίων.

Σήμερα (20/09), ο Περιφερειάρχης Ηπείρου τόνισε ότι «εμείς αναθέσαμε στην εταιρεία διαχείρισης της Περιφέρειας να μας βρει άτομο. Από τα 37.000 ευρώ, τα 7.000 είναι ΦΠΑ, ενώ τα από τα 15.000 ετησίως (μεικτά) η εταιρεία επίσης φορολογείται, συνεπώς και μειώνονται», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση που έλαβε, υποστήριξε πως «το βοηθητικό προσωπικό μας έχει πάρει σύνταξη, το πρόγραμμα “55 – 67” κόπηκε. Το μεσημέρι έχουμε έναν άνθρωπο που προσέχει τα γραφεία, σηκώνει τα τηλέφωνα, τα φώτα, όλα. Είχαμε τέτοιους υπαλλήλους, πήραν σύνταξη και δεν έχουμε κανέναν. Έχουμε πολύ λίγο κόσμο».

Τέλος, καλέστηκε να απαντήσει σε σχόλια υπαλλήλων της Περιφέρειας «γιατί δεν δίνονται αυτά τα χρήματα για κάτι άλλο, πιο ωφέλιμο;», απάντησε ότι «αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως πληρώνουμε πάνω από 50.000 ευρώ τη διετία για να καθαρίζουμε τις μπογιές από το κτήριο».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.