Κοινοποίηση


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και έπαιζε με το Νο128 κόσμου, τον Ντόμινικ Στρίκερ, στον 2ο γύρο του US Open, και παρότι προηγήθηκε με 2-1 σετ έχασε με 3-2 και αποχαιρέτησε το τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά τον αποκλεισμό του από τον 21χρονο Ελβετό σημείωσε ότι δυσκολεύτηκε στην κίνησή του! Το παιχνίδι είδε η θρυλική τενίστρια, κάτοχος 59 τίτλων Grand Slam, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Αμερικανίδα μιλώντας στο Sky Sports τόνισε: «Δεν βάζει αρκετές μπάλες στο παιχνίδι του. Πάει για μεγάλες επιστροφές όταν είναι κοντά στη βασική γραμμή και το μπάκχαντ του είναι αρκετά προβλέψιμο.

Πραγματικά δεν έχει επιθετικό μπάκχαντ στη γραμμή.Πρέπει να βελτιώσει αυτό το σουτ. Τεχνικά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο να χτυπήσει με το μπάκχαντ στη γραμμή» είπε η Ναβρατίλοβα.

Το μπάκχαντ είναι το χτύπημα που χρησιμοποιεί ένας παίκτης από την αντίθετη πλευρά του χεριού του (για τον δεξιόχειρα η αριστερή πλευρά του κορμού και για τον αριστερόχειρα η δεξιά). Εκτελείται με ένα ή και με τα δύο χέρια. Ο Τσιτσιπάς χρησιμποιεί μόνο το ένα χέρι.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F246234%2Fi-thryliki-tenistria-martina-navratilova-entopise-to-provlima-toy-stefanoy-tsitsipa

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.