Κοινοποίηση


Μια αξιόλογη καλλιτέχνιδα με εντυπωσιακή πορεία, κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο της και να πάρει αξιοσημείωτη θέση στο χρηματιστήριο τέχνης της Κορέας, κάνοντας περήφανη τη χώρα μας!

Η Αγγελική Αγγελίδη, η οποία με το ταλέντο και την απόλυτη στοχοπροσήλωσή της, κατάφερε να γίνει γρήγορα γνωστή σε Ελλάδα, Ευρώπη και Κορέα, κάνει το επόμενο άλμα της να εκθέσει αυτή τη φορά τις παράλληλες αξίες «parallel values» των δυο χωρών, στο κοινοβούλιο της Κορέας, μεταφέροντας το «Εuropa»με τις ιστορικές στιγμές της χώρας μας σε συνδυασμό με τον πόλεμο της Ασιατικής Χερσονήσου, ο οποίος εκτυλίχθηκε στον 38ο παράλληλο των συνόρων Νοτίου και Βορείου Κορέας και στον οποίο έπαιξε σημαντικό συμμαχικό ρόλο η Ελλάδα !

Η έκθεση θεωρείται μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της συγκεκριμένης χώρας και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας εκεί! Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου στη Σεούλ, στα πλαίσια των 70 χρόνων της Ελληνοκορεατικής φιλίας, με τη συμμετοχή της Κορεατικής Κυβέρνησης!

 


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.