Κοινοποίηση


Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες για το σοκαριστικό τροχαίο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 20χρονου Μιχάλη.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο νεαρός άνδρας που περιστασιακά εργαζόταν, κάνοντας μεροκάματα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Γόρτυνας τέλειωσε τη δουλειά του γύρω στις 2:30 τη νύχτα. Με την παρέα του αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο παραδοσιακό γλέντι που είχε διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγιάς και βρισκόταν σε εξέλιξη.

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί η παρέα σε ένα μικρό κομβόι αυτοκινήτων ξεκίνησε για τον δρόμο της επιστροφής. Ο αδικοχαμένος Μιχάλης οδηγούσε το ΙΧ του, στο οποίο ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων. Γύρω στις 7:10 κάτοικοι της περιοχής είδαν την παρέα να επιστρέφει. και ενώ τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε λίγα λεπτά αργότερα.

Αμέσως μετά το κομβόι χωρίστηκε. Ο 20χρονος Μιχάλης πήρε τον δρόμο για τις Γκαγκάλες, το σπίτι του, κινούμενος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Στερνών – Ασημίου.

Το κινητό του έστειλε μήνυμα ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα

Μάλιστα όπως αναφέρει το cretalive.gr, στις 7:20 το πρωί εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει στο smartphone του ενεργοποιήθηκε «στέλντοντας» μήνυμα ότι ο κάτοχος του είχε εμπλακεί σε ατύχημα! Λίγο αργότερα οι αρχές είχαν ενημερωθεί για το τρομακτικό τροχαίο.

Ο χαμογελαστός και ευγενής Μιχάλης, το παπαδοπαίδι από τις Γκαγκάλες που αγαπούσε και εκτιμούσε όλο το χωριό και η γύρω περιοχή «είχε σβήσει» στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι ζήτημα χρόνου να αποσαφηνιστούν. Το μοιραίο αυτοκίνητο είχε βγει από την πορεία του και είχε «καρφωθεί» πάνω στην ελιά. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα. Το νήμα της ζωής του 20χρονου Μιχάλη που ονειρευόταν να γίνει μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε κοπεί.

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του 20χρονου – Την Τρίτη η κηδεία του

Στις Γκαγκάλες και γενικότερα την περιοχή της Γόρτυνας η είδηση του τραγικού θανάτου προκάλεσε βαθιά οδύνη και σπαραγμό. Συγγενείς, χωριανοί και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε και τη συμφορά που χτύπησε την οικογένεια του αγαπητού εφημέριου του Βαλή.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.