Κοινοποίηση


Η ιδιόχειρη επιστολή της μητέρας του 16χρονου η οποία φερόταν να αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου άνοιξε νέο πόλεμο μεταξύ του ιερέα και του 16χρονου που τον καταγγέλλει για ασέλγεια. Η μητέρα του αγοριού μιλώντας στο Star Channel διέψευσε την γνησιότητα της επιστολής.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κάνει λόγο για πλαστογραφία καθώς όπως τονίζεται η σφραγίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της επιστολής αναφέρει «Δήμος Λάρισας» και αυτό είναι ένα όνομα το οποίο έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται δύο δεκαετίες. Επίσης, από το Δήμο Λάρισας τονίζεται πως το όνομα του εργαζόμενου που αναφέρεται στην ιδιόχειρη επιστολή δεν υφίσταται.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος με γραπτή του δήλωση στο Star Channel προαναγγέλλει μηνύσεις.

«Υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της. Η αλήθεια θα αποδειχθεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα αλλά και εκείνοι οι οποίοι την συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση» φέρεται να λέει ο ιερέας.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, Δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου απαντά: «Να έχει και το θράσος να κινηθεί νομικά εναντίον μας; Μολών λαβέ που νόμιζε ότι θα κοροϊδέψει την Δικαιοσύνη αλλά τελικά πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.