Κοινοποίηση


Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη από την Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, 5 Σεπτεμβρίου, στον Πειραιά, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο που θα τον μετέφερε στο νησί του, μάς συγκλόνισε όλους.

Ήδη οι μαρτυρίες επιβατών και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, αποτελούν αδιάσειστα ντοκουμέντα για το πώς βρέθηκε στη θάλασσα, πίσω από το πλοίο που είχε ξεκινήσει τις μηχανές του.

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά και τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το συμβάν και δεν μπορεί παρά να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή της. Ανάμεσά τους και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την απορία της για το αν θα είχε η ίδια ή καποιος άλλος πλούσιος αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Για την ακρίβεια έγραψε σε story της στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης:

«Και αναρωτιέμαι, άδικα βέβαια, αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω, θα απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε – εκεί που σας παίρνει το κάνετε. Αλλά το video δεν το περιμένατε! Ελπίζατε ότι θα το περάσουν για ατύχημα!».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.