Κοινοποίηση


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης στις 22 Οκτωβρίου με αποτέλεσμα η απόφαση να παραμένει η ίδια.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή απέρριψε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία προέβλεπε τον μηδενισμό του Ολυμπιακού, την αφαίρεση ενός βαθμού και την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών σε δύο αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να πάνε την υπόθεση στο CAS. Παράλληλα, απορρίφθηκε και η έφεση του Παναθηναϊκού που είχε ζητήσει να παρέμβει στην υπόθεση.

Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις. (αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)».

Υπενθυμίζεται ότι η αθλητική δικαστής αποφάσισε την τιμωρία του Ολυμπιακού για την κροτίδα που έπεσε σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού από οπαδό της στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F250433%2Fepo-aporrifthike-i-efesi-toy-olympiakoy-gia-to-ntermpi-me-ton-panathinaiko

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.