Κοινοποίηση


Σύμφωνα με το theNewspaper, μία νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το ΤΕΠ του “Αχιλλοπουλείου” δηλώνοντας χρήστρια ναρκωτικών ουσιών.

Η γυναίκα ζήτησε να εξεταστεί από ορθοπεδικό, για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει και επειδή η έλευση του ειδικού ιατρού καθυστέρησε δέκα λεπτά, έβαλε τις φωνές, έβριζε τους γιατρούς και τους ασθενείς και επιτέθηκε με ψαλίδι που έφερε πάνω της σε έναν ασθενή που ανέμενε να εξυπηρετηθεί, τραυματίζοντάς τον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι, δημιουργώντας πανικό. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο με καθυστέρηση και ζήτησαν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.