Κοινοποίηση


Η σύλληψή του Τσανς Κομάντσε, τέως παίκτη των Κινγκς στην G-League ομάδα του Σακραμέντο, είχε να κάνει με την απαγωγή της 23χρονης Μαρέινα Ρότζερς. Τώρα που το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε, κατηγορείται και για φόνο.

Ο λόγος της σύλληψης του Τσανς Κομάντσε και της κράτησής του στις φυλακές του Σακραμέντο είχε να κάνει με την εξαφάνιση της Μαρέινα Ρότζερς. Τώρα που το σώμα της 23χρονης βρέθηκε νεκρό, ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος μέχρι πριν μερικές μέρες αγωνιζόταν στην G-League με την θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς (Στόκτον Κινγκς) πάει στο δικαστήριο το κατηγορητήριο θα περιλαμβάνει και κυρίως φόνο της. Όχι μόνο την απαγωγή της.

Το FBI συνέλαβε την Παρασκευή (15/12) τον Κομάντσε, με την κατηγορία της απαγωγής πρώτου βαθμού, διότι αυτός και η 19χρονη φίλη του, Ζακάρι Χάρντεν, ήταν οι δύο τελευταίοι άνθρωποι -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- που είδαν την αγνοούμενη από τις 6 Δεκεμβρίου, Μαρέινα Ρότζερς, κάπου στο Λας Βέγκας. Εκεί δηλαδή, που βρισκόταν η άτυχη νεαρή για εκδρομή αναψυχής, παρέα με την Χάρντεν, που της γνώρισε και τον φίλο της αθλητή, Τσέινς Κομάντσε.

Αρχικά οι δύο τελευταίοι κατηγορήθηκαν για απαγωγή, μόνο που πλέον κατηγορούνται για φόνο και άμεσα (στα τέλη του Δεκέμβρη) θα γίνει η δίκη τους. Από την πρώτη στιγμή που έγιναν, γνωστές οι κατηγορίες για απαγωγή, πριν καν εντοπιστεί το άψυχο σώμα της 23χρονης, οι Κινγκς αποδέσμευσαν τον Κομάντσε, ο οποίος ήταν ήδη στη φυλακή χωρίς την επιλογή να πληρώσει εγγύηση και να αποδεσμευτεί (έστω προσωρινά).

Η εμπλοκή του FBI είχε σοβαρέψει τα πράγματα από την πρώτη ώρα και πλέον θα αναλάβει η δικαιοσύνη το έργο της πάνω στην επίθεση του 27χρονου Κομάντσε, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ένα ματς στο ΝΒΑ (το 2023 με τους Μπλέιζερς), ενώ έχει παίξει και στην Τουρκία (2021-22) με την Μαμάκ Μπελεντιγέσι. Πλέον όμως, η ζωή του αλλάζει άρδην και φθάνει να αποδεχθεί η ενοχή του ή η αθωότητάς του.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F252553%2Fvrethike-nekri-i-agnooymeni-katigoreitai-kai-gia-fono-o-komantse-twn-kingks

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.