Κοινοποίηση


Ο Μάρβιν Άντερσεν ήταν ο τελευταίος που πέρασε την γραμμή τερματισμού του 40ού Μαραθωνίου της Αθήνας σε 08 ώρες και 43 λεπτά – Παραμέρισε τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και αγκάλιασε τη σύζυγό του

Ο 40ός επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος, πέρασε στην ιστορία με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, μεταφέροντας, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, μηνύματα ειρήνης, συναδέλφωσης, αλληλεγγύης.

Τα μετέφεραν στα πλήθη που παρακολούθησαν τον αγώνα, από το Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω της τηλεοπτικής εικόνας, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος και στο φετινό αγώνα. Μετά και την επιστροφή των ελίτ αθλητών για πρώτη φορά μετά το 2019, ο Κενιάτης Έντουιν Κίπροπ Κίπτου έκανε ρεκόρ διαδρομής με επίδοση 2:10.34, καταρρίπτοντας την επίδοση του συμπατριώτη του Φίλιξ ΚΙπτσιρτσίρ Καντί, που είχε τερματίσει σε 2:10.37 στη διοργάνωση του 2014.

Πέρα από τον πρώτο της ιστορικής διαδρομής του Μαραθωνίου, ξεχώρισε και ο δρομέας που τερμάτισε τελευταίος στον αγώνα έπειτα από 8 ώρες, 43 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για τον Μάρβιν Άντερσεν που πέρασε την γραμμή του τερματισμού καταχειροκροτούμενος από όσους είχαν μείνει στο Καλλιμάρμαρο, ενώ με τον τερματισμό του έσπευσαν πάνω του οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για να δουν αν χρειάζεται κάτι. Εκείνος ωστόσο τους παραμέρισε, για να τρέξει προς την σύζυγό του και να την αγκαλιάσει.

@vaso_papardela 40ος Αυθεντικός μαραθώνιος Αθήνας. #athensmarathon2023 #athensmarathon #marathon #sports #run #μαραθωνιος #αθήνα #marvinandersen #fy ♬ Love Is Beautifully Painful (Ghost Duet Version) – Darkrose




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.