Κοινοποίηση


Βίντεο ντοκουμέντο με το περιπολικό να τυλίγεται στις φλόγες έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στην περιοχή του Παπάγου μετά από επiθεση αγνώστων με βόμβα μoλότοφ βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τη μία σήμερα τα ξημερώματα όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ και νοσηλεύεται με εγκαύματα, σώθηκε από θαύμα.

Όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό διάρκειας 10 δευτερολέπτων που εξασφαλίσαμε οι φλόγες που ξεπηδούν από το όχημα φτάνουν τα τέσσερα με πέντε μέτρα, ενώ ακόμα δεν έχουν φτάσει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να προχωρήσουν στην κατάσβεση.

Στην ήρεμη γειτονιά του Παπάγου πολλοί είναι οι κάτοικοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια τους, ενώ κάποιοι από αυτούς πήραν τα λάστιχα για να περιορίσουν τη φωτiά προκειμένου να μην επεκταθεί και σε άλλα οχήματα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρoμοκρατική ενώ την έχουν καταδικάσει με ανακοινώσεις τους η κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης. 


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.