Κοινοποίηση


Σε τρία μέτωπα εξελίσσεται η φωτιά στον Ασπρόπυργο – Εστία και περιμετρικά του αεροδρομίου Ελευσίνας – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή – Πέντε αποθήκες τυλίχθηκαν στις φλόγες

Σε τρία μέτωπα εξελίσσεται η φωτιά που ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί στον Ασπρόπυργο και λίγο αργότερα έλαβε έκταση προς την βιομηχανική ζώνη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για πυρκαγιές που ξέσπασαν κοντά σε επαγγελματικούς χώρους και για την κατάσβεση του επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Λίγο μετά τις 10:00 εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Λάκκας Κάτσαρη να εκκενώσουν προς Ασπρόπυργο, στο ύψος του τοπωνυμίου Αμμουδιές, που βρίσκεται κοντά στην Αττική Οδό τόνισε ότι η περιοχή και Βιομηχανική Περιοχή. Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη και στους κατοίκους των οικισμών Ποντίων και Βέρας προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Οικισμό Ποντίων, Οικισμό Βέρας απομακρυνθείτε προς Ελευσίνα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.