Κοινοποίηση


Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη παριστάνοντας τον γιατρό, την έπεισε ότι η κόρη της είχε δήθεν υποστεί ατύxημα και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό

Μέσα σε λίγες ημέρες εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Άρτας η απάτη που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα σε βάρος μιας ηλικιωμένης στην Άρτα και ταυτοποιήθηκε η αλλοδαπή «εισπράκτορας» που παρέλαβε από αυτήν το ποσό των 13.000 ευρώ.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ένας άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη παριστάνοντας τον γιατρό, την έπεισε ότι η κόρη της είχε δήθεν υποστεί ατύxημα και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό επειδή έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να καλυφθούν τα έξοδα για τη νοσηλεία της. Η ηλικιωμένη δέχθηκε και παρέδωσε τα 13.000 ευρώ στην απεσταλμένη του υποτιθέμενου γιατρού.

Τα στοιχεία της αλλοδαπής βρέθηκαν χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων που εξετάστηκαν από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας. Η έρευνα συνεχίζεται για να αναγνωριστεί και ο συνεργός της που παρίστανε τον γιατρό.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.