Κοινοποίηση


Προσποιήθηκε κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων ότι φορούσε χειροπέδες ο Απόστολος Λύτρας. Στα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, φάνηκε ο Απόστολος Λύτρας να παριστάνει ότι φορά χειροπέδες καλύπτοντας τα χέρια του με ένα σακάκι.

Όμως, όταν φτάνει στα δικαστήρια, ο γνωστός ποινικολόγος αφήνει τα χέρια του κάτω και φαίνεται ότι δεν του έχουν περάσει χειροπέδες.

«Υπάρχει πρωτόκολλο για όσους κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Είναι απαραίτητη στο πρωτόκολλο η χειροπέδηση μέχρι που θα παραδοθούν τα άτομα στις ανακριτικές ή δικαστικές αρχές. Έπεισε όλο τον κόσμο ότι από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας μέχρι τον ανακριτή φορούσε χειροπέδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι αστυνομικοί. «Ο αστυνομικός έσπασε το πρωτόκολλο», είπε επίσης. Μάλιστα, ο Σταύρος Μπαλάσκας συμπλήρωσε: «Εδώ έγινε μια σκηνοθεσία. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό».

«Εδώ έχουμε μια θεατρική παράσταση. Κατεβαίνω έχοντας στα χέρια το σακάκι και λίγο πριν μπει μέσα, ξεχνιέται και ενώ έπρεπε να αφήσει τα χέρια μπαίνοντας για να μην υπάρχει το πλάνο… μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας», είπε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.