Κοινοποίηση


Ο γνωστός δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, περνά τις πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για την πρώτη φορά που διέβη τις πύλες σωφρονιστικού ιδρύματος με την ιδιότητα του κρατούμενου κι όχι του ποινικολόγου ή συνηγόρου υπεράσπισης.

Η γιαγιά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, έκανε λόγο για «ανάσα», προσθέτοντας πως «δεν πρέπει να βγει καθόλου από τη φυλακή για το κακό που έκανε», μιλώντας στο MEGA.

«Μια ανάσα είναι αυτό. Το έκανε σάψαλο το κοριτσάκι μου. Ο αναίσθητος και ξέρει και γράμματα τρομάρα του, είναι δικηγόρος. Πήρα εχθές τον γιο μου και τώρα πήρα και μου λέει “μάνα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Καλά είμαστε”. Για το κορίτσι τώρα, καλή ανάρρωση να έχει. Έκανε το κοριτσάκι θρύψαλο», ανέφερε ακόμη.

«Μέχρι και στη μύτη; Αυτός δεν πρέπει να βγει καθόλου από τη φυλακή. Από τη φυλακή να μη βγει καθόλου με το κακό που μας έκανε. Είχα ανοίξει την τηλεόραση και το άκουσα από την αρχή αυτό. Το άκουσα, είχαν πάει οι δημοσιογράφοι εκεί και τα άκουσα πού και πώς την βάρεσε. Δεν άφησε χώρο αβάρετο», συμπλήρωσε.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.