Κοινοποίηση


Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 11χρονης ανιψιάς του -καμία σχέση δηλαδή με τη στάση που κράτησε προανακριτικά- εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος από τον Πύργο, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές και να προφυλακίζεται.

«Αποδέχομαι την πράξη μου, έχω μετανιώσει και ζητάω συγνώμη», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος και συνέχισε λέγοντας ότι η 11χρονη «μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή της και ξεκίνησα να πάμε βόλτα. Η Β. μου είπε που πάμε και εγώ της είπα πάμε βόλτα». Αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν πριν τη δολοφονία, ο 37χρονος υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή: «Φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Β. αντέδρασε και δεν ήθελε. Μου είπε ότι θα το πει στο πατέρα της και τη μάνα της».

Περιγράφονται τη στιγμή της δολοφονίας, ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ανέφερε: «Θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω. Εγώ πήγα στο αμάξι, στην θέση του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα, πήγα πάλι πίσω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωσα στο λαιμό την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα».

Ο ίδιος είπε ακόμα στον ανακριτή ότι έκρυψε το άψυχο σώμα της 11χρονης κάτω από καλαμιές και χορτάρια, ενώ για το κατσαβίδι είπε ότι το πέταξε στον βάλτο φεύγοντας από το σημείο.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.