Κοινοποίηση


Ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας στα Χανιά, με μια γυναίκα να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της πόλης και τους γιατρούς να καταφέρνουν να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τη ζωή της. Σωτήρας της 56χρονης ήταν ο σύζυγός της, που δεν έχασε χρόνο. Πήρε το μαχαίρι από τα χέρια της γυναίκας του και αφού την ακινητοποίησε, κάλεσε σε βοήθεια τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Ευτυχώς δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η γυναίκα νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου του 2023, το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά. Μια 56χρονη αλλοδαπή γυναίκα ουκρανικής καταγωγής επεδίωξε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Ευτυχώς, την πρόλαβε ο σύζυγός της ο οποίος άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα που μόλις είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, διερευνώνται.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.