Κοινοποίηση


Έργα στη Μύκονο, την Πάρο και την Ίο αναλάμβανε μεταξύ άλλων ο τοπογράφος μηχανικός που εκτελέστηκε με 20 πυροβολισμούς, έξω από το γραφείο της εταιρείας του στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο που διατηρεί με συνεταίρο του εδώ και χρόνια, είχε αναλάβει έργα στη Μύκονο και την Ίο αλλά και στην Πάρο. Η εταιρεία τους και ο ίδιος ο 54χρονος είχε τη φήμη ότι ήταν σωστός και τυπικός επαγγελματίες, που ολοκλήρωνε τα έργα του με επαγγελματική ευσυνειδησία. Ούτε το θύμα αλλά ούτε και ο συνεταίρος του, άλλωστε, είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, γεγονός που αποτελεί προβληματισμό για το ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο μιας τέτοιου τύπου εκτέλεσης. Σε αυτό το σημείο πάντως, οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται στις επαγγελματικές δραστηριότητες του άνδρα και του γραφείου στα νησιά. 

Ηχητικό ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή της δολοφoνίας του 54χρονου τοπογράφου, όπου ακούγονται 20 πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τον συνεταίρο του, που ήταν και αυτός που ενημέρωσε τις αρχές για το έγkλημα, δράστης ήταν ένας άντρας πάνω σε μηχανή. Η δολοφovία συνέβη λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, σε κεντρικό δρόμο του Νέου Ψυχικού, ακριβώς έξω από την εταιρεία που διατηρούσε το θύμα. Ο 54χρονος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ανήκε στον συνεταίρο του όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς, ο αριθμός των οποίων δείχνει πως ο εκτελεστής ήθελε να βεβαιωθεί πως το θύμα του είχε σκοτωθεί.

Το ηχητικό ντοκουμέντο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας της περιοχής πολύ κοντά στο συμβάν σε αυτό ακούγονται 16 πυροβολισμοί αρχικά, και κατόπιν ακόμη τέσσερις. Το θύμα πυροβoλήθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στις 8.23, στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Νέο Ψυχικό.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.