Κοινοποίηση


Λίγο μετά τις 19.30 άνοιξε η παλιά εθνική οδός και στα δύο ρεύματα – Σε εξέλιξη η επιχείρηση μετάγγισης του υγροποιημένου αερίου – Διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού

Μεγάλη η ταλαιπωρία για τουλάχιστον επτά ώρες για τους οδηγούς σε νέα και παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο, λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ατέλειωτες είναι οι ουρές οχημάτων που έχουν σχηματισθεί σε όλα τα ρεύματα ενώ όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική σε εξέλιξη είναι διαδικασία μετάγγισης του υγραερίου.

Για την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης λόγω διαφυγής υγραερίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου:

– Από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο,

– Από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο,

– Από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Για λόγους ασφαλείας δε θα ανοίξει η Εθνική Οδός προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 19.30 άνοιξε η Παλαιά Εθνική Οδός. Η όλη κατάσταση ωστόσο, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.



Από τα διόδια Ελευσίνας γίνεται αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα. Ομοίως, από τα διόδια Καλαμακίου γίνεται αναστροφή των οχημάτων προς Κόρινθο. Σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ενεργοποιήθηκαν, επίσης, τα ανοίγματα έκτακτης ανάγκης στο 60 χλμ. και 36 χλμ. -αντίστοιχα- της Ν.Ε.Ο., Αθηνών-Κορίνθου προκειμένου να οδηγηθούν τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τα δε ακινητοποιημένα με αναστροφή κατευθυνθήκαν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας αντίθετα, για να επιτευχθεί η αποφόρτιση.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή στα social media με τις ουρές χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό:

Διακοπή δρομολογίων Προαστιακού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, τα δρομολόγια του Προαστιακού της γραμμής του Κιάτου, θα εκτελούνται στο τμήμα μεταξύ Πειραιάς – Μέγαρα – Πειραιάς, μέχρι νεοτέρας.




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.