Κοινοποίηση


Ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και δύο συγγενείς του. Κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος.

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η μητέρα του και ο γαμπρός του μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τη δίωξη μεγάλο μέρος των χρημάτων που λάμβανε από δωρεές ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος άνθρωπος» κατέληγαν σε παικτικούς λογαριασμούς στοιχηματικών εταιριών.

Τα δε συγγενικά του πρόσωπα διευκόλυναν τη δράση του καθώς από 4 δικούς τους λογαριασμούς φαίνεται να πέρασαν διάφορα ποσά προερχόμενα από τις δωρεές, τα οποία κατέληγαν στον ίδιο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η έρευνα, το συνολικό ποσό που φέρεται να έπαιξε την περίοδο 2020-2023 είναι περίπου 600.000 ευρώ, με τον οποίο να αρνείται από την πρώτη στιγμή όσα του αποδίδονται.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.