Κοινοποίηση


Στα άκρα έφτασε η κόντρα ανάμεσα σε δύο γείτονες στο νότιο Πήλιο, καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έπεσαν μέχρι και πυροβολισμοί εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το gegonota.news ένας 55χρονος τεχνίτης μάλωσε με τον 75χρονο γείτονά του για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή που έστησε στην αυλή του.

Ο ηλικιωμένος έκανε καταγγελία στην πολεοδομία και ο 55χρονος έλαβε κλήση από την υπηρεσία την περασμένη Παρασκευή.

Δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή, όταν ο 75χρονος εμφανίστηκε στο εξοχικό του σημειώθηκε το ακραίο επεισόδιο ανάμεσα στους γείτονες.

Πήλιο: Πυροβολισμοί στον αέρα
Όταν ο 55χρονος αντίκρισε τον ηλικιωμένο άρπαξε την καραμπίνα του, πήγε στην διπλανή αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Στο gegonota.news σημειώνεται ότι ο 55χρονος έβριζε και απειλούσε τον 75χρονο, ο οποίος τρομοκρατήθηκε και κάλεσε την αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πηγές οι δύο γείτονες μέχρι πριν από ένα χρόνο διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ ο 55χρονος φρόντιζε το εξοχικό του 75χρονου που ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς τους χωρίζει μια μεσοτοιχία.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση.

Ο 55χρονος κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δύο μαζί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν προθεσμία για αύριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.