Κοινοποίηση


Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) έδωσε στη δημοσιότητα, για 45ή συνεχή χρονιά, τις σχετικές λίστες και τους χάρτες με τις παραλίες στην Αττική και την ποιότητα των νερών κολύμβησης, έτσι ώστε οι παραθεριστές να απολαύσουν με ασφάλεια τα μπάνια τους.

Οι σχετικοί χάρτες ξεκινούν από τον Πειραιά και φτάνουν μέχρι την Ανάβυσσο, ενώ στις σχετικές λίστες συμπεριλαμβάνονται και οι παραλίες της Ανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής.

Με (Α) ορίζονται τα ακατάλληλα νερά για κολύμβηση, ενώ με (Κ) τα κατάλληλα για κολύμβηση νερά, ενώ από τα 43 δείγματα που εξετάστηκαν τα δύο (2), δηλαδή 4,65%, βρέθηκαν ακατάλληλα (Α) για κολύμβηση, ενώ τα σαράντα ένα (41), δηλαδή 95,35%, βρέθηκαν κατάλληλα (Κ) για κολύμβηση.

Από τους παραπάνω πίνακες διαπιστώνεται ότι:

Από τα 43 δείγματα που εξετάστηκαν τα δύο (2), δηλαδή 4,65%, βρέθηκαν ακατάλληλα (Α) για κολύμβηση,  ενώ τα  σαράντα ένα  (41), δηλαδή 95,35%, βρέθηκαν κατάλληλα (Κ) για κολύμβηση. 

Λίγες ημέρες πριν είχαν δημοσιευτεί τα στοιχεία από Πειραιά μέχρι Ανάβυσσο. Από τα 61 δείγματα που εξετάστηκαν τα 17, δηλαδή 27,86%, βρέθηκαν ακατάλληλα (Α) για κολύμβηση, ενώ τα σαράντα τέσσερα (44), δηλαδή 72,13%, βρέθηκαν κατάλληλα (Κ) για κολύμβηση.

Δείτε αναλυτικά τους χάρτες:


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.