Κοινοποίηση


Συνελήφθη ο 32χρονος που «φυλάκισε» για 3 ολόκληρες εβδομάδες τη σύντροφό του σε σπίτι – κολαστήριο στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας.

Συνελήφθη ο 32χρονος άνδρας που αναζητούνταν ως δράστης της άγριας κακοποίησης της 32χρονης γυναίκας στο Διδυμότειχο. Ο άνδρας κρατούσε «φυλακισμένη» την γυναίκα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σeξουαλική κακοποίηση.

Η 32χρονη γυναίκα γνώρισε τον δράστη μέσα από το TikTok. Έμενε στην Καβάλα, από όπου έφυγε για να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, που για τρεις εβδομάδες τη χτυπούσε και τη βίαζε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας. Ήταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τον δικηγόρο του και δήλωσε στις Αρχές πως «πήγαινε να παραδοθεί».

Σημειώνεται πως το θύμα χθες, Κυριακή (04.08.24) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Διδυμότειχο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.