Κοινοποίηση
Συγκινητική και πολύ ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση των παιδιών των Νηπιαγωγείων, των Παιδικών Σταθμών και του Βρεφικού στο κάλεσμα του Δήμου Άργους Ορεστικού να τιμήσουν με τις ζωγραφιές τους την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου).
Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, αγόρια και κορίτσια αποτύπωσαν στο χαρτί τα δικαιώματά τους κι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για έναν κόσμο καλύτερο που θα σέβεται και θα προστατεύει κάθε παιδί.
Όλες οι ζωγραφιές συγκεντρώθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην εξής διεύθυνση: www.argosorestiko.gr/echo-dikaioma
προκειμένου να ταξιδέψουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
Η δράση έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην πρόσκληση της Κ.Ε.Δ.Ε και της UNICEF Greece να φωταγωγηθεί το Δημαρχείο σε κυανή απόχρωση αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ως ένδειξη στήριξης της επετείου υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Παιδιών.
Τα παιδιά λοιπόν είχαν δικαίωμα να εκφραστούν κι εμείς έχουμε υποχρέωση να τα ακούσουμε!
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.