Κοινοποίηση
Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων καφεστίασης, δεδομένων των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς, παρουσία εκπροσώπων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, Χαράλαμπος Καρακίτσος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, Στυλιανός Τσαταλπάς, ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Νίκος Γεωργάκης, ο κ. Χρήστος Σκραπαρλής από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Καφεστίασης, Άγγελος Γεωργιάδης και Μάρκος Πρωτόγερος.
Σκοπός της διεξαγωγής της η καλύτερη δυνατή συνεργασία όλων των αρμοδίων φορέων, προκειμένου τα καταστήματα καφεστίασης να είναι ασφαλή για τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής μας, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων!
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.