Κοινοποίηση

Με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς συναντήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος.

Κατά τη διάρκεια  της συνάντησης τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν το σωματείο τους, εστιάζοντας κυρίως στη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στη δημιουργία πρόσβασης (διάνοιξη δρόμου) στην ευρύτερη περιοχή του Τριλόφου, όπου συνεχίζει να υφίσταται η παράνομη υλοτόμηση από Αλβανούς, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη επιτήρηση της περιοχής.

Παράλληλα, ζητήθηκε η συνδρομή της περιφερειακής αρχής στην κάλυψη τυχόν ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του έργου τους, καθώς και η δυνατότητα να καλύπτονται από την Π.Ε. Καστοριάς οι απολυμάνσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων τους σε: Μεσοποταμία, Άργος Ορεστικό και Κορέστια, όταν και αν αυτό απαιτηθεί, λόγω συνθηκών covid-19.

O Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε να στηρίξει στο μέτρο του δυνατού τα αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της δράσης που επιτελούν.  Στο τέλος της συνάντησης παραχώρησε 1000 προστατευτικές μάσκες, 900 γάντια  μιας χρήσης και αντισηπτικό χεριών από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.